Bilplejeprodukter distribueres fra Danmark efter Brexit

0
503
bilplejeprodukter

I 2013 startede britiske Auto Glanz, med en mission om at skabe bilplejeprodukter, der kunne levere stor værdi for pengene og minimum samme performance til prisen, som de tilsvarende store mærker i branchen.

Alle bilplejeprodukter, bliver både formuleret, produceret og kommer i emballage lokalt på fabrikken i Wales.

Det giver mulighed for selv meget små justeringer, helt ned til farve og duft på produktet, uden at der skal gås på kompromis med produktets egenskaber.

Er der et behov i markedet, er alle faciliteter samlet under ét tag for at kunne skabe produktet.

Stor usikkerhed grundet Brexit

Da nyheden om Brexit kom i 2016 faldt interessen for Auto Glanz produkter i EU, med særlig effekt fra 2021, grundet den stigende usikkerhed på markedet i forhold til samhandel med EU.

Det er særligt datablade og distributionen af kemikalier, der kan give udfordringer uden for EU, for både slutbrugere og for B2B kunder.

Auto Glanz UK var derfor nødsaget til at finde en international samarbejdspartner i EU, som kunne hjælpe med distributionen i hele Europa, for at det ikke skulle være en blokering at skulle handle med et land uden for EU.

Dansk virksomhed vinder distributionen

CarCare Freaks, der forhandler bilplejeprodukter til både private og bilplejecentre, købte det første parti Auto Glanz produkter hjem i 2018, og bestiller nu produkterne hjem i hele paller, grundet den store interesse fra den danske og udenlandske bilplejebranche.

Auto Glanz leverer en suveræn god performance til prisen. Det giver danske bilplejecentre mulighed for at klargøre mange biler igennem hurtigt – med et flot resultat. For autoforhandlere får de mulighed for at have salgsdisplays med produkter som privatkunder, kan benytte til at pleje deres bil efter service eller køb af ny bil.

Det er særligt de klassiske produkter som autoshampoo, fælgrens, glasrens, interiør dressing og all-purpose-cleaner, som der er stor efterspørgsel efter.

Det kommer i dunke af 25 liter til de professionelle brugere og ned til 500 ml til den private forbruger.

Som Auto Glanz største kunde, var det naturligt for CarCare Freaks at få et samarbejde, der kunne gavne begge parter i forbindelse med Brexit. Som Europæisk distributionscenter forventer CarCare Freaks at kunne øge salget grundet mindre friktion og papirarbejdet for nye EU forhandlere.

Der findes selvfølgelig eksisterende forhandlere, der skal serviceres, men det er ligeledes planen at udvide mængden af forhandlere, således at Auto Glanz kan blive én af de største brands for bilpleje i Europa.

Nye internationale forhandlere kan kontakte https://carcarefreaks.eu for en aftale.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her