Corona og forhold i EU lande: Kærlighed er ikke turisme

0
1141
Kærestepar

I en tid, hvor hele verden er påvirket af pandemi, er der mange ting, som ikke er, som de plejer, og der er restriktioner, som gør, at man ikke må de samme ting, som man må førhen. Det, som de fleste mennesker i Danmark oplever, er, at man skal gå med mundbind, holde afstand, ses med så få personer som muligt, og så er der lukket ned for nattelivet.

Det er selvfølgelig noget, der påvirker mange mennesker, men der er faktisk nogen, som står i en endnu mere vanskelig situation – nemlig dem, som har kærester i andre EU lande. For når man ikke må tage ud og besøge andre lande, må man så overhovedet tage hen og besøge sin kæreste?

En hård tid for alle

Corona-tiden har været en hård og meget speciel tid for alle. De ældre og sårbare har passet ekstra godt på for ikke at risikere at blive smittet, og den yngre generation er gået glip af en masse af den fest og farver, som jo er så vigtig for de fleste i ungdommen.

Men så er der altså også dem, som har fundet kærligheden i et andet EU land, eller måske endda endnu længere væk, som pludselig ikke kunne besøge sine elskede, og det er selvfølgelig også noget, som vender op og ned på hverdagene, og som kan have meget stor betydning for dem, der bliver påvirket af det.

Kærester i andre lande

Hvis man eksempelvis er kærester med en fra et andet land, og selvfølgelig også var det inden pandemien startede, har man med meget stor sandsynlighed ikke haft mulighed for at besøge hinanden, da hele verden gik i kollektiv karantæne.

Her er der især et bestemt hashtag, som har floreret rundt omkring i EU, og som netop siger #loveisnottourism, som netop skal betyde, at det ikke er turisme, når man besøger kærester i andre lande, men at det er noget, der er nødvendigt, hvis det ikke skal gå alt for meget ud over de personer, som står i den situation.

Kærlighed i en svær tid

Det skal dog siges, at selvom der er rigtig mange kærestepar, som i starten af karantænen i foråret har gået nogle måneder, hvor man ikke har set sin kæreste, fordi personen netop har boet i et andet EU land, så har der alligevel været fyldt op med kærlighed overalt på sociale medier og sikkert også internt i forholdet.

De par, som har stået i denne situation, har heldigvis på grund af den moderne teknologi haft mulighed for at snakke med hinanden, og derudover er der også så meget kærlighed udefra. For når en pandemi som denne pludselig rammer verden, er der selvfølgelig panik, men man ser også, at folk begynder at stå tættere, fordi alle står i den samme situation – og det gælder også når det kommer til kærlighed.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her