Er du stresset og skærer tænder? En bideskinne kan være svaret

0
622
Bideskinne

Mange danskere skærer tænder, uden selv at være klar over det. Men hvis du ofte vågner med spændingshovedpine samt smerte og ømhed i kæben kan det være et resultat af, at du skærer tænder når du sover om natten. Her kan en bideskinne komme dig til gode, da den aflaster tygge- og kæbemusklerne, ved at mindske sammenbiddet mellem dine tænder. Selvom den ikke direkte forhindrer dig i at skære tænder, så mindsker den slitagen og gør det nemmere for dine kæbemuskler at slappe af. En bideskinne er også et godt hjælpemiddel til dig der har tendens til at bide hårdt sammen, eller hvis du har et skævt bid.

Bideskinner – både om natten og om dagen

De fleste der gør brug af bideskinner, har dem i om natten mens de sover. Det er nemlig oftest der, problemerne opstår, fordi du ikke kan afværge tandskæring når du sover. Hvis du har tendens til at bide hårdt sammen, er der desuden stor chance for at du også skærer tænder om natten. Undersøgelser viser nemlig at der er en sammenhæng mellem dette. Men til dig der bider hårdt sammen eller har skævt bid, kan det også være en fordel at bruge bideskinne om dagen, så du eksempelvis kan aflaste dine kæbemuskler på vej hjem i bilen eller når du bare slapper af.

Dyrt tandlægebesøg er ikke nødvendigt

Du er måske afskrækket af, at det har noget med tænder at gøre, og som bekendt betyder det som regel at man er nødt til at tage et smut forbi tandlægen. Og det ender jo ofte i en dyr regning. Men en bideskinne behøver ikke at ruinere dig, som du kan se på bideskinne-priser.dk. Der findes nemlig medicinsk godkendte bideskinner som kan købes over nettet, og dermed spare dig for tusindvis af kroner.

Få livskvaliteten tilbage

Med en god bideskinne kan du altså undgå ødelagte tænder og de trælse spændingshovedpiner. Det kan gøre det nemmere for dig at nyde din hverdag igen, når du slipper for smerter og ømhed. Dog er det vigtigt at være opmærksom hvis der er underliggende grunde for din tandskæring, såsom angst eller stress. Det kan en bideskinne selvfølgelig ikke befri dig for, men det kan gøre din tilværelse mere behagelig, og derved bliver det også mere overskueligt at komme til bunds i de underliggende grunde der nu måtte være.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her