Europæiske e-sports hold

0
598
esport-hold

E-sport bliver mere og mere populært, og der er flere forskellige spil der bliver spillet på professionelt niveau. Det er en hurtigvoksende industri, som har gode udsigter i Europa. De mest populære spil blandt europæiske e-sports hold inkluderer League of Legends, Call of Duty og FIFA. Denne tiltagende vækst er blandt andet et resultat af sponsorater og reklamer. Store brands i hele Europa har fået øjnene op for markedets potentiale og har derfor investeret i e-sport og dets hold. Derudover er der også blevet etableret en masse firmaer, hvis primære fokus er at promovere europæiske e-sport og holdene.

E-sports turneringer trækker tilskuere

Ligesom der hele tiden kommer nye europæiske e-sports hold til, kommer der også flere turneringer. Det giver organisationerne, holdene og de individuelle spillere en platform, hvor de kan fremvise deres talenter frem til potentielle sponsorer og eventuelt får mulighed for at blive rekrutteret til større hold. Disse turneringer bliver endda dækket live på TV, og de kan streames, hvilket vil sige, at det er let tilgængeligt for fans i hele verden. Mange er især glade for at streame e-sports turneringer på platformen Twitch, fordi de bl.a. kan chatte og interagerer med andre fans.

Europa: en af de vigtigste steder for vækst af e-sport

Hvis man kigger på nogle af de organisationer der har gjort e-sport populært, og som dermed har været med til at kultivere væksten af e-sport, så stammer mange af dem fra Europa. Verdens største e-sports, ESL, organisation har faktisk hjemme i Tyskland. Det er et firma som har været med til at forme e-sports-genren, som er gået fra små events til store, rekord-brydende begivenheder. E-sport har i det hele taget været med til at løfte mange branchers salg, især når det kommer til markedet for sådan noget som eksempelvis gamerstole.

E-sports klubber er et hit

Ligesom der eksisterer tennisklubber og fodboldklubber for unge, er der også begyndte at poppe e-sportsklubber op. De er faktisk ikke så forskellige for de sportsklubber vi kender – i klubberne for e-sport er der nemlig også trænere, som både fokuserer på at fremskynde de unges talenter, men også fællesskabet blandt medlemmerne. Disse trænere sørger ofte også for, at børnene får pauser, hvor de skal bevæge sig. Nogle unge gør det, fordi de har en ambition om at følge i deres yndlingsspilleres fodspor og selv blive professionelle gamere, mens andre blot gør det, fordi de kan lide at spille computer med deres venner.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her