Få råd til din udlængsel

0
1270
Udlængsel

Drømmer du om at rejse lidt sydpå til sol og varme? Om en forlænget weekend med den du holder af? Eller måske bare et par dage væk fra den daglige trummerum med familien? Så er der masser af muligheder for det hele indenfor ganske kort afstand. Uden at du behøver rejse i hverken time- eller dagevis. For Europa er skønt og byder på en lang række oplevelser – næsten lige udenfor vores hoveddør. Der er hverken langt til vores naboer i Sverige, vores broderfolk i Tyskland eller de passionerede italienere lidt længere mod syd.

Ferie koster på kontoen

Men uanset om du håber på en sommer i Tyrol, en vinterferie i de italienske alper eller nogle dage i et sommerhus i Løkken, så ved du også at det koster penge. For uanset hvordan man end vender og drejer det, så er det stort set umuligt at tage selv et par dage fri til ferie, uden at det let løber op. Men det behøver ikke være en forhindring for at komme lidt ud og væk fra hverdagen. Blot man tænker sig lidt om, er det nemlig muligt at trække stikket og tage familien med til en af de mange spændende byer og dejlige områder, som Europa har at byde på.

Lån penge uden at stå til regnskab

Alle har brug for ferie, hvor man kan få ladet batterierne op, være sammen med familie eller venner og få nye input og nye oplevelser. Men er økonomien stram og er der lange udsigter til selv få dage i sommerhus eller på camping, så er der heldigvis råd for det. Så du kan få råd til det. En af mulighederne for at få råd til ferie er at låne penge til det. Det kan lyde lidt bagvendt, men det kan også være det hele værd. Bryder du dig ikke om at skulle spørge din egen bank om et lån, så findes der heldigvis andre alternativer, hvor du hverken behøver forklare eller stå til regnskab for hvad du skal bruge lidt ekstra penge til.

Lån online – på 2 minutter

Et af de steder du kan søge om lidt ekstra penge til både korte og længere ferier herhjemme, i Europa og i resten af verden, er hos de mange online låneudbydere. Her kan du typisk låne helt ned til blot 500 kroner og op til flere tusinde kroner. Det tager kun ganske få minutter og du har gerne pengene i løbet af en halv til en hel time. En af disse låneudbydere er Simbo.dk. Her kan du ikke alene låne op til 30.000 på blot 2 minutter. Er det første gang du låner penge her, kan du også låne dem gratis i 30 dage. Det betyder at du ikke behøver betale hverken renter eller gebyrer. Du skal blot sørge for at betale lånet tilbage til tiden.

Find vej gennem junglen af lånemuligheder

Simbo.dk er blot en af mange. Der findes et væld af forskellige låneudbydere, så giv dig tid til at finde den rette med de muligheder og betingelser, der passer bedst til dig og dit formål. Der er ofte forskel på hvor meget du kan låne, og hvordan – for ikke at tale om, hvor meget og hvor hurtigt du skal betale det lånte beløb tilbage igen. Men fælles for de fleste er, at det er både nemt og hurtigt at få lidt ekstra penge mellem hænderne. Du skal blot vælge hvor meget du vil låne, udfylde en låneansøgning, underskrive aftalen med NemID – så får du svar på om lånet er godkendt i løbet af få minutter. Ingen ventetid. Og er svaret ja? Så har du pengene på din konto inden du har valgt den endelige destination. Rigtig god ferie!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her