Oplevelser i Europa under pandemien

0
1269
covid19

Covid19-pandemien har raset i Europa siden starten af 2020. Her i Danmark har vi indtil nu sluppet forholdsvist billigt sammenlignet med andre landet i Europa og i Verden, men stadig har vi gennemgået en længere karantæne og lockdown og er her under den såkaldte anden bølge stadig underlagt en lang række restriktioner for at beskytte os selv og det danske sygehusvæsen mod en eskalering i antallet af smittede og syge,

Som det rejsende og oplevelsessyge folk vi danskere er, så er noget af det de fleste af os savner mest at rejse og at komme ud i verden og opleve noget.

Vi har talt med virksomheden Giftify, der bl.a. formidler oplevelsesgaver i hele Danmark og også i andre europæiske lande som Norge, Sverige, Tyskland og Letland. I samarbejde med dem, tager vi nu pulsen på oplevelser i de lande, der omgiver os – og kigger nærmere på, om det er muligt at komme ud i verden og opleve her i slutningen af oktober 2020.

Bemærk! Vi anbefaler ikke at du rejser uden for landets grænser eller indlogerer dig på et spahotel uden først at have sat dig grundigt ind i stedets regler, rejsevejledningen for det pågældende land, samt landets egne regler. Rejs aldrig hvis du er syg!

Spaophold på Alter Meierhof (Tyskland)

Én af de mest populære oplevelsesgaver hos Giftify er et spaophold på tyske Alter Meierhof, der ligger lige på den anden siden af grænsen ved Flensborg. Her finder man ægte luksus i skønne omgivelser. Hotellet kan blandt andet prale af en 2-stjernet Michelin-restaurant ved navn “Meierei Dirk Luther”, samt et kæmpe spaområde med et 1.400 kvadratmeter stort tyrkisk haram-bad.

Forholdsregler og Corona i Tyskland

Alter Meierhof holder åbent i skrivende stund og modtager gæster. Hotellet har lavet deres egne forholdsregler, som du kan læse lige her.

Myndighederne i Schleswig-Holstein har derudover udarbejdet nogle generelle regler for håndteringen af epidemien. Dem kan du læse her.

Læs endvidere det danske Udenrigsministeriums rejsevejledning for Tyskland.

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Hvis vi kigger over Øresund i stedet for over den sydlige grænse, så har Giftify også tilbud på luksus spaophold. Her er det Falkenberg Strandbad, der skiller sig positivt ud.

Falkenberg er én af de allerbedste spahoteller i Sverige og er også yderst populært blandt os danskere. Spahotellet ligger ud til Kattegat på den svenske vestkyst. Strandbadet har en topklasse spaafdeling og ligeså restaurant.

Forholdsregler og Corona i Sverige

Falkenberg Strandbad holder åbent i skrivende stund og modtager gæster. Hotellet har lavet deres egne forholdsregler, som du kan læse lige her.

Det svenske svar på Sundhedsstyrelsen – Folkhälsomyndigheten – har udarvejdet generelle retningslinjer for Corona i Sverige. Dem kan du læse her.

Læs endvidere det danske Udenrigsministeriums rejsevejledning for Sverige.

Ophold på The Thief i Oslo

Det sidste land vi kigger på i denne omgang er Norge, hvor favoritten er hotellet The Thief i landets hovedstad Oslo

The Thief er ypperlig luksus og høj international klasse. Hotellet er designet af designere fra både Norge og udland og har vundet et hav af priser. Maden er i samme høje kvalitet som designlinjen.

Forholdsregler og Corona i Norge

The Thief holder åbent i skrivende strund og modtager gæster. Hotellet har lavet deres egne forholdsregler, som du kan læse lige her.

Det norske svar på Sundhedsstyrelsen – Folkehelseinstituttet – har udarbejdet generelle retningslinjer for Corona i Norge. Dem kan du læse her.

Læs endvidere det danske Udenrigsministeriums rejsevejledning for Norge.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her