Tyske Gorillas er åbnet i København

0
1850
Gorillas

Har du prøvet at stå midt i æltning af bolledejen for blot at konstatere at du mangler bagepapir, eller har du opdaget at der mangler mælk til i morgen, efter ungerne er puttet, men du kan ikke komme hjemmefra? Så er det nye Gorillas noget for dig. De tilbyder nemlig hurtig levering af tusindvis af produkter. Faktisk lover tyske Gorillas levering indenfor 10 minutter hvis du bor i et af de områder hvor de bringer ud.

Køb ind til almindelige dagligvare priser

En af de store fordele ved Gorillas er at du stort set kan købe ind til almindelige priser, og som hos nogle af de andre leverandører af fødevarer, så er der ikke et krav om at du skal bestille for et minimumsbeløb. Dog kan der komme et leveringsgebyr på 29 kroner på, men hvem betaler ikke glædeligt det når man står midt i aftensmaden, eller mangler isterninger til sine drinks og gæsterne er landet.

Få en rabatkode

Vil du gerne prøve Gorillas af inden du beslutter dig for om det er noget for dig, så kan du bruge Gorillas kampagne hvor du får en rabatkode til dit første køb. Det betyder at du nærmest kan få lov at prøve tjenesten gratis, du betaler dog leveringsgebyret, men til gengæld kan du så få gratis varer. Når du har valgt dine varer i app’en så trykker du på check-out, og har du altid mulighed for at hente en kampagne-kode.

Sådan gør du: brug rabatkoden “TH232591” som giver 100 DKK rabat på første ordre.

Sådan fungerer det

Gorillas er generelt ret brugervenligt. Du starter med at åbne Google play eller App Store, så skriver du Gorillas i søgefeltet, hvorefter Gorillas dagligvarelevering kommer frem. Herefter er det bare at trykke download. Første gang du åbner app’en kan du registrere dig med enten Facebook eller Google. Du har også mulighed for manuelt at oprette en bruger. Så skal du vælge din adresse, eller placere en pin på kortet, der hvor du befinder dig. Nu er du klar til at bestille dine dagligvarer! Sammenlagt tager det under 5 minutter at komme i gang.

Efter du har registreret dig har du mulighed for at søge efter en madvare, eller browse igennem forskellige kategorier. Du finder også lokale delikatesser.

Tryk på indkøbskurven når du har valgt alle dine varer, og tryk på checkout. Her får du mulighed for at give buddet, der leverer dine varer, drikkepenge, tilføje en kupon, se leveringsgebyret osv. Så er der blot tilbage at trykke bestil. Du kan betale med kreditkort, MobilePay, PayPal eller Google Pay.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her